“la dansa ens regala moments únics i màgics"

La Jove Companyia de Dansa apropa la dansa al públic en general d’una manera juvenil, simpàtica i divertida. Els seus ballarins són alumnes i exalumnes de Act’in formats en diferents estils de dansa com: dansa clàssica, contemporani, modern jazz o hip hop que es fusionen en les diferents peces que componen el seu repertori.

La Jove Companyia de Dansa és un projecte formatiu dirigit per Jèssica Duran, amb classes de coreografia, professors convidats i moltes actuacions.

Forma part de la companyia

Pre-Companyia

+ de 8 anys

DISSABTE DE 11:30H A 12:30H
Jove Companyia de Dansa

+ de 12 anys

DISSABTES DE 10H A 11:30H

Si tens més de 12 anys i fas dansa vine a veure i a provar un assaig i formar part de la nostra companyia. Periòdicament realitzem audicions.

Si no tens el nivell requerit i el teu somni és ballar assisteix a les classes de pre-companyia els dissabtes de 10:30H a 11:30H (a partir de 10 anys) o a les nostres classes de dansa del curs regular.

Si t’agrada el projecte i vols col·laborar pots aportar les teves habilitats en qualsevol dels camps relacionats al seu funcionament: vídeo, fotografia, administració, impartir tallers, relacions publiques, disseny de vestuari i escenografia entre d’altres.


Viu la dansa.

Pots demanar mén informació omplint el següent formulari:

Nom (obligatori)

E-mail (obligatori)

Assumpte

Missatge

captcha

Entra el codi de la imatge