mamis dance

Una classe exclusivament per a mamis. Està demostrat que ballar redueix l'estrès. Ser mare és maravellós, però també és molt cansat i sacrificat. Com a dona deixes de banda la teva part més sexy per a convertir-te en supermami les 24hores del dia. Vine, balla, desmelena't, retroba el teu costat més sexy. Vine a ballar i gaudeix del teu moment!

Ballarem les cançons del moment amb coreografíes sencilles, divertides i modernes. Mou-te.

 

Dilluns de 20:30H a 21:30H

Del 4 de febrer a l'1 d'abril

Preu: 98€

PLACES LIMITADES 15 ALUMNES
iniciació dansa adults

Curs d'iniciació a la dansa per adults, pensat per a totes aquelles persones que no han ballat mai, però sempre els ha cridat l'atenció aprendre a ballar. Coneixeràs els conceptes bàsics de la dansa, descobriràs i experimenteràs el teu moviment, aprendràs els diferents passos bàsics de la dansa clàssica, el contemporani i el jazz, i ballaràs un Munt de coreografíes en les que sentir-te un autèntic ballarí/ina. Mai és massa tard per començar a ballar!

 

Dimarts de 21H a 22H

Del 5 de febrer al 2 d'abril

Preu: 98€

PLACES LIMITADES 8 ALUMNES.
hip hop jove

Tens ganes d'aprendre a ballar? Aquest és el teu curs de ball.

Curs destinat a totes aquelles persones que no han ballat mai, havien ballat de petits/es o simplement els hi agradaría aprendre els passos de ball de moda i aprendre coreografíes divertides i marxoses. A més a més en aquesta classe aprendràs els passos bàsics del Hip Hop i el JazzFunky. Una classe divertida, dinàmica i sexy. No pararàs de ballar!

 

Dilluns de 19:30H a 20:30H

Inici del curs el 14 de gener

Preu:

Matrícula 55€ (quota timestral MATRÍCULA GRATIS)

Quota: 38€/mes o 108€/trimestral

PLACES LIMITADES 15 ALUMNES
ESTIRAMENTS (4)

Entrenament de dansa contemporània per a joves i adults. Curs per alumnes iniciats en la dansa. Les classes estan estructurades en: escalfament, tècnica al centre, work floor, diagonals i variacions coreogràfiques per acabar amb una relaxació final. Aprendràs, practicaràs i perfeccionaràs els conceptes i passos bàsics de la dansa contemporània. Segueix ballant!

 

MATINS: Dimarts de 10H a 11:30H

VESPRES: Dimarts de 19:30H a 21H

Inici curs el 5 de febrer

Preu:

Matrícula 55€ (quota timestral MATRÍCULA GRATIS)

1h/semana 38€/mes o 108€/trimestre

1h30'/setmana 45€/mes o 129€/trimestre

PLACES LIMITADES 8 ALUMNES

dansa jazz adults vic

Classes de Dansa Jazz per a persones que han ballat alguna vegada, però no tenen un nivell gaire avançat. No cal tenir nivell en tècnica.

En les classes s'aprendran els passos bàsics del jazz i es ballaran coreografíes de diferents estils: jazz funk, broadway jazz, lyrical, modern jazz.

Vine a ballar jazz!

Dimecres de 20H a 21H

Inici del curs el  6 de febrer

Preu:

Matrícula 55€ (quota timestral MATRÍCULA GRATIS)

Quota: 38€/mes o 108€/trimestral

PLACES LIMITADES 15 ALUMNES
ZUMBA GYM

El zumba és una modalitat esportiva que consisteix en una activitat cardiovascular que combina exercicis de tonificació amb passos de balls llatins.

Les coreografies estan basades en passos senzills i repetitius, cosa que fa que sigui molt fàcil seguir-la i no cal una preparació física en concret.

La zumba permet tonificar, elevar les pulsacions i cremar calories de manera molt divertida.

 

Dimarts de 20:30H a 21:30H

Preu: Pack estiraments&zumba 28€/mes o 75€/trimestral

ESTIRAMENTS

Millorament de la postura corporal a través d’estiraments circular.

Estiraments adaptats a les necessitats de cada alumne/a. Millorament de la flexibilitat, l’equilibri i la tonificació muscular abdominal i dorsal per tal d’evitar futurs o ja existents mals d’esquena. Treball de correcció postural en accions quotidianes. Un temps per dedicar-se’l exclusivament al nostre cos i relaxar la ment.

 

Dijous de 19:45H a 20:30H

Preu: Pack estiraments&zumba 28€/mes o 75€/trimestral

swing a Vic

Classes de swing per a diferents nivells organitzades per Ball a la carta a la nostra escola Act'in, estudi de dansa de Vic.

Per a més informació cliqueu aquí.