webintro

Descobrim la dansa i ens divertim ballant. Treballem la flexibilitat, el ritme, la coordinació, la força, l’equilibri, la resistència, el sentit espacial i la col·locació corporal.

Una classe dinàmica, plena de jocs didàctics a través dels quals els més petits descobreixen la dansa, el seu cos, cultiven la seva creativitat i enforteixen la seva autoestima.

Dividim els grups per edats i treballem amb grups reduïts de màxim 10 alumnes. Estructurem la classe en quatre parts: escalfament, exercicis i jocs didàctics, coreografia i relaxació. Ballem músiques de diferents estils de dansa i adequades per a les edats dels infants. Regularment obrim les portes de l’aula de dansa per a convidar als pares a observar i si volen participar de l’activitat.

 • De 3 a 4 anys
 • De 5 a 6 anys
preelementalWEB

en construcció

classicweb

La dansa clàssica és la base de l'aprenentatge de la dansa acadèmica en general i proporciona a l'alumne una solidesa tècnica , una qualitat de coordinació i una expressivitat necessàries per ballar quasi qualsevol estil de dansa.

Les nostres classes de dansa clàssica es diferencien per a ser classes de qualitat, amb una gran solidesa en la base tècnica, però amb una metodologia d'aprenentatge divertit i motivadora per a l'alumne. Utilitzem varis tipus de música (pop, rock, funk, clàssic, jazz, etc) i les nostres classes es caracterítzen per a ser molt dinàmiques.

Balla ballet però amb les cançons del moment i fusionant passos d’altres estils de dansa per fer coreografies més marxoses i divertides.

En la part técnica de la classe apliquem la metodología Royal Academy of Dance, reconaguda a tot el món per la seva qualitat.

La tècnica clàssica ens permet exercitar tot el cos, tan la flexibilitat com la força muscular, condicions que ens duran a tenir una millor col•locació corporal i en definitiva una millor qualitat de vida. Per això Act’in recomana aquesta classe a tots els seus alumnes i reinventa les classes de ballet per a fer-les molt més divertides.

La classe es divideix en quatre parts: escalfament, barra, centre i coreografia. I treballa el ritme, la flexibilitat, la força, la resistència, l’equilibri, la col·locació corporal, el sentit espacial, la coordinació, la concentració i atenció.

Recomanem a tots els alumnes complementar aquesta classe amb modern jazz i/o contemporani. Consulta a Dansa infantil i juvenil per més informació.

La dansa clàssica mai ha estat tant divertida!

 

 

 • De 6 a 8 anys (consultar Dansa Preelemental)
 • De 9 a 11 anys
 • De 12 a 17 anys
 • Joves i adults (consultar)
jazzweb

El modern jazz fusiona elements de les danses modernes i de la dansa clàssica i potencia l’expressió corporal i teatralitat. És una classe dinàmica ambientada amb música actual, en la que podràs ballar des de coreografies més líriques fins a les coreografies dels videoclips de la MTV.

Durant les classes es realitzen exercicis d’estiraments, resistència, treball de la tècnica, salts, girs, desplaçaments, coordinació, expressió corporal i variacions coreogràfiques que faran única i espectacular cada classe.

Els professors de Act’in adeqüem el treball i l’aprenentatge de la tècnica a les edats i nivells dels nostres alumnes.

Recomanem a tots els alumnes complementar aquesta classe amb clàssic i/o contemporani. En el cas dels alumnes de 6 a 8 anys recomanem fer Dansa Preelemental. Consulta a Dansa infantil i juvenil per més informació.

Desenfadat, extrovertit, el Modern Jazz és energia en moviment.

 

 • De 6 a 8 anys
 • De 8 a 11 anys
 • De 12 a 18 anys
 • Joves i adults (consultar)
contempoweb

La dansa contemporània no es regeix per una tècnica concreta si no que prioritza l’expressió autèntica en el moviment. Es pot utilitzar qualsevol música per a ballar dansa contemporània, des música clàssica fins a música pop rock actual o fins i tot hip hop, o prescindir d’ella. Amb la dansa contemporània trobaràs el teu moviment i t’expressaràs lliurament a través d’ell.

Dividim els grups per edats i nivells, adequant les classes a l’edat i nivell dels nostres alumnes.

Durant les classes es treballen exercicis de tècnica contemporània de diferents estils (exercicis de terra, centre i diagonals) enfocats a la realització posterior d’una coreografia introduint cada un dels elements treballats a classe. Per altra banda, s’ofereixen als alumnes recursos artístics, per a més endavant realitzar improvisacions individuals i grupals afavorint així l’exploració y les possibilitats del cos de cada ballarí i la seva creativitat.

Recomanem complementar aquesta classe amb clàssic i/o modern jazz. Consulta a Dansa infantil i juvenil per més informació.

Balla lliure a través de la dansa contemporània!

 • De 6 a 8 anys (consultar Dansa Preelemental)
 • De 8 a 11 anys
 • De 12 a 17 anys
 • Joves i adults (consultar)
hip hopweb

El Hip Hop és un moviment artístic i cultural que va surgi a Estats Units a finals dels anys 70’s en les comunitats afroamericanes i llatinoamericanes de barris populars neoyorquins (Bronx, Queens y Brooklyn). L’estil de dansa Hip Hop no existeix com a tal, si no que d’ell en formen part molts estils de dansa. Actualment podem veure a la majoria de cantants de pop internacional ballant Hip Hop en els seus videoclips.

Els estils de dansa Hip Hop fomenten sobretot la coordinació i la velocitat en l’execució de moviments.

En les nostres classes aprendràs a ballar diferents estils: Popping, Locking, House, Lindy Hop, Breakdance, New Style, Ragga, Krump, etc.

A més a més, si t'apassiona el Hip Hop vine a provar les nostres classes de BreakDance.

Recomanem complementar aquesta classe amb clàssic i/o contemporani. En el cas dels alumnes de 6 a 8 anys recomanem cursar Dansa Preelemental. Consulta Dansa infantil i juvenil per més informació.

Viu la Dansa Urbana a Act'in!

 • De 6 a 8 anys
 • De 8 a 11 anys
 • De 11 a 14 anys
 • De 14 a 18 anys
 • Joves i adults (consultar)
mixstyleweb

T’agrada ballar, però no saps quin estil de dansa t’agrada més?

Vols ballar per passar una bona estona en un ambient agradable i divertit fent una activitat que t’agrada?

Mix Style és la teva classe. Divertida, dinàmica i innovadora.

En aquesta classe es fusionen diferents estils de dansa moderna i urbana: ragga, funky, reggaeton, jazz, streetdance, dancehall. Cada sessió conté: escalfament i estiraments, variacions coreogràfiques amb molt de ritme en les que aprendràs a ballar diferents estils, acrobàcies i acabem les classes amb un moment de relaxació.

Balla les cançons que més t’agraden!

 • De 6 a 10 anys
 • De 11 a 14 anys
BREAKDANCEWEB

El B-boying, break, break dance  és un estil de dansa urbana que va aparèixer a Nova York a l'últim quart del segle XX. A la persona que practica aquest ball se'l denomina b boy (home), b girl (dona), fly girl(dona) o breaker (home o dona). Es caracteritza per les seves acrobàcies espectaculars.

En les nostres classes de BreakDance aprendràs tant passos de dalt, com el top rock, passos a terra i moltes acrobàcies. La classe es divideix en dos parts: Una comuna per a tothom en la que s'ensenyen passos bàsics i assolibles per a tots els alumnes i una segona part on cada alumne treballa individualment o en grups reduïts i es fa un treball més acrobàtic. Així aconseguim que cada un pugui anar millorant al seu ritme. Al finalitzar cada classe es fa una petita Battle improvisada amb el que s'ha après aquell dia a classe.

El break dance és d'un dels quatre pilars de la cultura urbana del hip-hop.

Converteix-te en un B Boy o B Girl a Act'in!

Classes a partir de 6 anys. Més informació a les nostres instal·lacions.
teatremusicalweb

Endinsa’t en el món del teatre musical. Ens divertim ballant, cantant i interpretant els musicals més famosos i les cançons que més t’agraden.El teatre musical és un gènere dramàtic molt complert.

El teatre, la dansa i el cant es fusionen i complementen per a crear números musicals amb un posada en escena espectacular.En les nostres classes de teatre musical aprendràs a cantar, interpretar les cançons, a ballar i a moure't per els escenaris. Sigues una SuperStar de Broadway.

Tenim l'experiència de 5 anys oferint aquesta modalitat en la nostra escola. A més a més de realitzar aquesta activitat com a introductoria en tots els nostres casals infantils de Nadal, Setmana Santa i Estiu. Els nostres professors són professionals del sector en aquesta disciplina, tenen coneixaments avançats en cant, dansa i interpretació teatral. Les classes de Teatre Musical de Act'in són completes, divertides i motivadores, dissenyades per a que tots els infants i joves explotin les seves habilitats escèniques al màxim.

Cantar i ballar és molt divertit!

 • De 5 a 10 anys
 • De 11 a 14 anys
ESTIRAMENTSWEB

Millorament de la postura corporal a través d’estiraments circular.

Estiraments adaptats a les necessitats de cada alumne/a. Millorament de la flexibilitat, l’equilibri i la tonificació muscular abdominal i dorsal per tal d’evitar futurs o ja existents mals d’esquena. Treball de correcció postural en accions quotidianes. Un temps per dedicar-se’l exclusivament al nostre cos i relaxar la ment.

 • Adults
zumbaweb

El zumba és una modalitat esportiva que consisteix en una activitat cardiovascular que combina exercicis de tonificació amb passos de balls llatins.

Les coreografies estan basades en passos senzills i repetitius, cosa que fa que sigui molt fàcil seguir-la i no cal una preparació física en concret.

La zumba permet tonificar, elevar les pulsacions i cremar calories de manera molt divertida.

 • Adults

Horari curs 2017/18

DILLUNS

DIMARTS

DIMECRES

DIJOUS

DIVENDRES

9:45 - 10:45

Zumba

adults 

 

       
17:30 - 18:30 T. Musical 
(5 a 8)

BreakDance Kids

(+6) 

Introducció Dansa I

(3 a 4)

Hip Hop inf II

(8 a 11)

Hip Hop

juv II

(14 a 18)

MixStyle inf
(6 a 10)
Modern Jazz
(7 a 11)

Introducció Dansa II

(5 a 6)

Clàssic
(7 a 11)

Introducció Dansa II

(5 a 6)

18:35 - 19:35 MixStyle juv
(11 a 14)

T.Musical

(9 a 14)

Hip Hop

juv II

(14 a 18)

 

Hip Hop inf I

(6 a 8)

Hip Hop juv I
(11 a 14)
Modern Jazz
Act'in Dancers (12 a 18)
Contemporani
(8 a 11)
19:35 - 20:35 Contemporani
Act'in Dancers  (12 a 17)
Hip Hop jove
(+18) 

Clàssic 

Act'in Dancers 

(12 a 18)

 

 

     
20:35 - 21:35  

Zumba

adults 

Estiraments
adults

Zumba

adults

 

 

DISSABTE

 10:30 - 12:30  Hip Hop Competició i Concurs Contemporani