Jèssica Duran López

JÈSSICA DURAN

Directora de Act'in.
Coordinadora de l'àrea de dansa moderna.
Professora de introducció a la dansa, dansa kids/junior, contemporani/jazz juvenil i d'altres disciplines.

MÉS INFORMACIÓ

Titulada en dansa contemporània per l’escola A.R.E.A de Barcelona. Postgraduada en Moviment i Educació per l'Institut del Teatre. Estudia dansa clàssica a l’escola de ballet Eulàlia Blasi amb Lali Mel·lo i Mathilde Van de Meerendonk i a l’escola de ballet de Carles Ibáñez. Estudia Teatre Musical al Memory amb Àngel Gonyalons i és titulada en interpretació teatral pel Centre Cinematogràfic de Catalunya. També cursa altres disciplines, com modern jazz, hip hop i tècniques coreogràfiques en diferents cursos intensius i stage de dansa. Realitza diferents treballs com a ballarina entre els quals destaquen algunes col·laboracions amb Rafael Amargo, el Cirque du Solei o la Fura dels Baus. Realitza coreografies per alguns videoclips i campanyes de màrqueting, com per exemple per la marca Jack Daniel’s i Desigual. Des de 2003 imparteix classes de dansa clàssica, contemporània, modern jazz, hip hop i teatre en diferents centres públics i privats d’Osona, Barcelona i Madrid. El setembre de 2012 funda l’estudi de dansa i teatre Act’in.

Dani Delgado

DANIEL DELGADO

Coordinador de l'àrea de danses urbanes.
Professor de Hip Hop i Breakdance
Coreograf del grup de competició Bounce Up.

MÉS INFORMACIÓ

Titulat en dansa urbana per La Urban Dance Factory, on es forma en Popping, Locking, House Dance, Breaking, Freestyle, entre d’altres estils urbans. Ballarí de la companyia Tanu’s Mother, campions en nombrosos campionats i tercers en el campionat europeu “The Best On”. Ballarí del programa de TV1 “Uno de los nuestros”. Coreògraf i codirector del grup Akademics, guanyadors del campionat de minicrews “The Ring” en 2015. És coreògraf de diferents grups de competició com Seventeen o K-conexion, guanyadors de categoria absoluta del “Rock da House” en 2014. Imparteix classes de Hip Hop en diferents escoles de Barcelona i rodalies, com per exemple en La Urban Dance Factory. Des de 2014 imparteix classes de Hip Hop a l’estudi de dansa i teatre Act’in i des del setembre de 2015 assumeix el càrrec de coordinador del programa Hip Hop School a Act'in.

Clara Carmona

CLARA CARMONA

Professora de introducció a la dansa i contemporani/jazz juvenil.
Jordi Soler

JORDI SOLER

Professor de dansa kids/junior.
Lucia Giménez

LUCIA GIMÉNEZ

Professora de Comercial Dance Kids, Dansa Kids/Júnio i Teatre Musical.

MÉS INFORMACIÓ

Exalumna avantatjada de l'estudi de dansa Act'in, des de 2016 professora de diferents disciplines de dansa a Act'in i d'extraescolar de dansa a diferents escoles de Vic. Va cursar el batxillerat escènic a l'Escola superior de disseny i art de Vic. Durant 5 anys ha estat alumna dels cursos de l'Escènic Vic de l'Institut del teatre de Vic amb la Marta Esmarats i en Jordi Arqués. Ha participat en nombrosos espectacles de la comarca d'Osona. Entre ells destaquen: l'obra teatral "EQUUS" presentada el 2018 a l'ETC i dirigida per Joan Roura, "El club dels poetes morts" presentat a l'Atlàntida el 2018 i dirigida per en Xevi Font, ballarina en vàries edicions del projecte Atlàntida amb l'Estudi de dansa Act'in i l' Estudi67, ballarina en el videoclip del grup musical Té Delegats, coreògrafa i ballarina de l'espectacle "Obstinació" presentat al concurs Ddansa de Vic. El 2015 guanya el Premi jove del Julius pel curtmetratge "Orlando". Actualment combina la seva formació com a actriu en el curs de formació professional en l'escola Nancy Tuñon i Jordi Oliver amb classes de formació professional per a ballarins en l'escola Slam Dancing i la seva tasca com a docent en l'estudi de dansa Act'in, en el centre de Vic i de Torelló.

Núria Creus

NÚRIA CREUS

Administrativa i atenció a l'alumnat.