JÈSSICA DURAN

Professora de Rock ballet, modern jazz i contemporani.
Directora de Act’in.

MÉS INFORMACIÓ

Titulada en dansa contemporània per l’escola A.R.E.A de Barcelona. Postgraduada en Moviment i Educació per l'Institut del Teatre. Estudia dansa clàssica a l’escola de ballet Eulàlia Blasi amb Lali Mel·lo i Mathilde Van de Meerendonk i a l’escola de ballet de Carles Ibáñez. Estudia Teatre Musical al Memory amb Àngel Gonyalons i és titulada en interpretació teatral pel Centre Cinematogràfic de Catalunya. També cursa altres disciplines, com modern jazz, hip hop i tècniques coreogràfiques en diferents cursos intensius i stage de dansa. Realitza diferents treballs com a ballarina entre els quals destaquen algunes col·laboracions amb Rafael Amargo, el Cirque du Solei o la Fura dels Baus. Realitza coreografies per alguns videoclips i campanyes de màrqueting, com per exemple per la marca Jack Daniel’s i Desigual. Des de 2003 imparteix classes de dansa clàssica, contemporània, modern jazz, hip hop i teatre en diferents centres públics i privats d’Osona, Barcelona i Madrid. El setembre de 2012 funda l’estudi de dansa i teatre Act’in.

DANIEL DELGADO

Professor de Hip Hop.                                                                                                                                                                               Coordinador del programa de formació HipHop School.

MÉS INFORMACIÓ

Titulat en dansa urbana per La Urban Dance Factory, on es forma en Popping, Locking, House Dance, Breaking, Freestyle, entre d’altres estils urbans. Ballarí de la companyia Tanu’s Mother, campions en nombrosos campionats i tercers en el campionat europeu “The Best On”. Ballarí del programa de TV1 “Uno de los nuestros”. Coreògraf i codirector del grup Akademics, guanyadors del campionat de minicrews “The Ring” en 2015. És coreògraf de diferents grups de competició com Seventeen o K-conexion, guanyadors de categoria absoluta del “Rock da House” en 2014. Imparteix classes de Hip Hop en diferents escoles de Barcelona i rodalies, com per exemple en La Urban Dance Factory. Des de 2014 imparteix classes de Hip Hop a l’estudi de dansa i teatre Act’in i des del setembre de 2015 assumeix el càrrec de coordinador del programa Hip Hop School a Act'in.

ALBA SOLER

Professora de Hip Hop.

MÉS INFORMACIÓ

Titulada en dansa moderna per l’escola Company&Company. Realitza diferents workshops i stage de dansa a nivell nacional i internacional, com per exemple a l’escola The Place de Londres amb Chisato Ono del Nederland Dance Theatre i amb Ira Thomson del DV8 de dansa contemporània. Assisteix a diferents intensius de Hip Hop al Pineapple Performing Arts School de Londres amb James Painting de Popping i amb Little Milk de House. També es forma en cant amb Carla Gracia. Ha estat ballarina de la companyia de dansa Rolling Dance Company i actualment combina la docència amb la feina de ballarina i coreògrafa en la companyia KM 0. Des de 2014 imparteix diverses classes a l'estudi de dansa i teatre Act'in. Actualment és professora de Hip Hop a Act'in.