CONTEMPORANI/JAZZ JUNIOR

dancers kids

Aprenem diferents passos del contemporani i el jazz a través de coreografies cada vegada més difícils que motiven als alumnes a superar-se en cada classe. Desenvolupem la capacitat d'improvisació, l'autoestima i fomentem la creativitat i el treball en equip a través del treball per projectes.

Dimarts i dijous de 18:30H a 19:30H

HIP HOP JUNIOR

ludic dance

A través de diferetns coreografies aprenem passos bàsics de diferents estils de dansa urbana: popping, locking, new style, ragga, house. Treballem el bounce i el flow. Millorem la coordinacií, força, ritme i agilitat.

Dijous de 17:30H a 18:30H

COMERCIAL DANCE

hiphop

El Comercial Dance és un estil dins la dansa urbana. En les nostres classes aprendrem diferents coreografies de videoclips, les adaptarem, les ballarem i les gravarem. Una classe divertidíssima amb molt de glamour i ritme.

Dilluns de 18:30H a 19:30H

TEATRE MUSICAL

teatre musical

Endinsa’t en el món del teatre musical. Ens divertim ballant, cantant i interpretant els musicals més famosos i les cançons que més t’agraden.El teatre musical és un gènere dramàtic molt complert.

El teatre, la dansa i el cant es fusionen i complementen per a crear números musicals amb un posada en escena espectacular.En les nostres classes de teatre musical aprendràs a cantar, interpretar les cançons, a ballar i a moure't per els escenaris. Sigues una SuperStar de Broadway.

Tenim l'experiència de 5 anys oferint aquesta modalitat en la nostra escola. A més a més de realitzar aquesta activitat com a introductoria en tots els nostres casals infantils de Nadal, Setmana Santa i Estiu. Les classes de Teatre Musical de Act'in són completes, divertides i motivadores, dissenyades per a que tots els infants i joves explotin les seves habilitats escèniques al màxim.

Cantar i ballar és molt divertit!

Dilluns de 18:30H a 19:30H

INFORMA'T D'ALTRES HORARIS.

BREAKDANCE

BREAKDANCEWEB

El B-boying, break, break dance  és un estil de dansa urbana que va aparèixer a Nova York a l'últim quart del segle XX. A la persona que practica aquest ball se'l denomina b boy (home), b girl (dona), fly girl(dona) o breaker (home o dona). Es caracteritza per les seves acrobàcies espectaculars.

En les nostres classes de BreakDance aprendràs tant passos de dalt, com el top rock, passos a terra i moltes acrobàcies. La classe es divideix en dos parts: Una comuna per a tothom en la que s'ensenyen passos bàsics i assolibles per a tots els alumnes i una segona part on cada alumne treballa individualment o en grups reduïts i es fa un treball més acrobàtic. Així aconseguim que cada un pugui anar millorant al seu ritme. Al finalitzar cada classe es fa una petita Battle improvisada amb el que s'ha après aquell dia a classe.

El break dance és d'un dels quatre pilars de la cultura urbana del hip-hop.

Converteix-te en un B Boy o B Girl a Act'in!

Dimarts de 17:30H a 18:30H