c700x420

Act'in, estudi de dansa i teatre també ofereix cursos per adults. Creiem que la dansa és per a tots. Ballar és saludable físicament i mentalment a qualsevol edat.

Per què ballar?

  • Ballar: Prevenció contra l'envelliment.
  • Ballar ens ajuda a conèixens millor.
  • Ballar millora la comunicació.
  • Ballar millora les emocions estètiques.
  • Ballar provoca emocions positives.

A continuació trobaràs descrits els cursos que t'oferim a Act'in.

A més si sou un grup de mínim 6 persones amb una proposta estarem encantats de poder-la realitzar junts.

Mou'te

Adreçat a persones que volen iniciar-se en la dansa de manera lúdica tot descobrint el llenguatge del cos. Treballem conceptes bàsics del moviments, tot assolint major consciència corporal, musicalitat, flexibilitat, to muscular, i alimentant l'autoestima.

Dansa clàssica i contemporània

S'inicia la sessió amb una barra de clàssic i es continua amb exercicis de dansa contemporània al centre i diagonals. L'objectiu és oferir un espai a alumnes iniciats en la dansa, però que no s'hi dediquin professionalment, per tal de poder seguir gaudint de la seva afició. A més oferim classes exclusivament de contemporani per adults de diferents nivells.

HipHop Zumba Mamis&Papis

Classe de dansa per adults amb ganes de ballar i divertir-se. Aprendràs diferents estils de danses urbanes de manera divertida i aeròbica amb gent del teu mateix nivell i edat. Beneficia't de la dansa: Millora to muscular, flexibilitat, potencia la teva autoestima.

Estiraments

Millora la postura corporal a través d'estiraments circulars. Estiraments adaptats a les necessitats de cada alumne. Millora la flexibilitat, equilibri, tonificació muscular abdominal i dorsal. Un temps per dedicar exclusivament al cos i relaxar la ment.