header1-0

A partir de 5 anys

 

Endinsa’t en el món del teatre musical. Ens divertim ballant, cantant i interpretant els musicals més famosos i les cançons que més t’agraden.El teatre musical és un gènere dramàtic molt complert.

El teatre, la dansa i el cant es fusionen i complementen per a crear números musicals amb un posada en escena espectacular.En les nostres classes de teatre musical aprendràs a cantar, interpretar les cançons, a ballar i a moure't per els escenaris. Sigues una SuperStar de Broadway.

Tenim l'experiència de 5 anys oferint aquesta modalitat en la nostra escola. A més a més de realitzar aquesta activitat com a introductoria en tots els nostres casals infantils de Nadal, Setmana Santa i Estiu. Els nostres professors són professionals del sector en aquesta disciplina, tenen coneixaments avançats en cant, dansa i interpretació teatral. Les classes de Teatre Musical de Act'in són completes, divertides i motivadores, dissenyades per a que tots els infants i joves explotin les seves habilitats escèniques al màxim.

Cantar i ballar és molt divertit!

teatre musical

AVALUACIÓ INFANTIL I JUVENIL

Al finalitzar cada curs, l’alumne rebrà un diploma acreditant les hores de pràctica en dansa cursades a Act'in i una avaluació sobre el seu aprenentatge al llarg del curs. Aquesta avaluació pretent ser una referència pels pares o tutors legals i alumnes sobre els seus progressos en l'aprenentatge de dansa per tal de motivar a l'alumne a seguir aprenent.

A més a més cada trimestre s'enviarà un informe d'avaluació als pares/alumnes per tal que aquests puguin anar seguint el treball que els alumnes fan cada dia a classe de dansa i/o teatre musical en la nostra escola; a part de les dos mostres de classe oberta del primer i segon trimestre.

Durant el curs els alumnes i famílies que ho desitgin podran sol·licitar una entrevista personal amb la directora de Act'in i/o l'equip de professors.