Per a tothom

Act’in no tolera cap tipus de discriminació. Promovem la tolerància entre els nostres alumnes a través de diferents accions i bones conductes, com per exemple no fer diferències entre alumnes en les posicions dels balls.

Act’in, grups reduïts

Som un escola petita. Això ens permet ser més pròxims als nostres alumnes i a les seves famílies. Fer un seguiment individualitzat. Les classes compten amb un màxim de 15 alumnes.

Fem escola, som Act’in

Donem molta importància al treball col·lectiu, a crear un espai de tots, a fer activitats conjuntes on tots ajudem a tirar endavant un projecte comú. El treball en equip és una qualitat que ens aporta tant la DANSA com el TEATRE i que aporta valors de qualitat als nostres alumnes.

Motivació

La motivació s’ha de cultiva i cuidar. Ensenyem a través de crítiques constructives i positives. Marquem objectiu realistes i assumibles pels nostres alumnes.

En Escena

La dansa i el teatre són activitats que requereixen compromís, esforç, disciplina i els resultats es veuen a llarg termini. Les mostres davant de públic són la manera més evident de premiar als nostres alumnes amb l’esforç realitzat a les classes i ens ajuden a potenciar la seva autoestima.

Creativitat

Valorem la creativitat i destinem un espai per el seu desenvolupament en tots els nostres cursos. Una mostra d’això és la possibilitat que donem als nostres alumnes a formar part de la companyia de l’escola on són partícips de tot el procés creatiu.

Hàbits Saludables

Promocionem els hàbits saludables a través de diferents rutines en totes les nostres activitats. Recordem als alumnes l’importància d’una bona hidratació, iniciem totes les classes amb escalfaments adequats a les edats i nivells dels nostres alumnes i les finalitzem amb estiraments i relaxació.

Ens divertim!

Independentment del nivell, edat, coneixements, estil ... A l’estudi de dansa i teatre Act’in tots formem una gran família que estima les arts escèniques i en gaudim d’elles. Per a nosaltres el més important és divertir-nos tots junts.