Qui som?

L’escola de dansa i teatre musical referent a Osona per la qualitat del seus ensenyaments i pel seu sistema educatiu i el bon nivell dels seus alumnes.

Què fem?

Fem que els nostres alumnes disfrutin tot aprenent dansa i teatre musical i assoleixin un bon nivell a través d’una ensenyança de qualitat.

Com ho fem?

Donem classes a tots els nivells i edats, estructurades per assolir objectius concrets en els fonaments de la dansa (técnica, expressió corporal i coreografia) i del teatre musical (cant, interpretació i dansa).

Fomentem la creativitat i la lliure expresió a través del reforç positiu, fomentant el treball col·laboratiu, amb una atenció personalitazada i donant importancia als valors que ens aporta la pràctica de la dansa i el teatre musical per el nostre creixament personal. A través de classes dinàniques, amb grups reduïts. Realitzant nombroses activitats i actuacions al llarg del curs.

Els nostres valors

QUALITAT
Ens diferenciem de les altres escoles de dansa per la qualitat dels nostres ensenyaments i el tracte amb l’alumne i els seus familiars. Oferint els millors serveis a un preu just.

COMUNICACIÓ
La comunicació entre el personal de l’escola, els alumnes i els seus familiars és fluida i sincera. Destinant espais concrets per a una comunicació de qualitat i continuada.

RESPONSABILITAT
Assumim la responsabilitat per totes les nostres accions. I fem auto-crítica per a poder millorar dia a dia.

ORIGINALITAT
Tot el personal de l’escola ens trobem en constant formació per a poder aplicar les ultimes innovacions en el sector en els nostres serveis.

DISCIPLINA

Actuem de forma ordenada i organitzada, realitzant el màxim d’esforços per assolir els nostres objectius.

SEGURETAT
Proporcionem un espai segur tant pel personal de l’escola, pels alumnes, familiars, amics i pel medi ambient. Complint amb la legislació vigent.

TREBALL EN EQUIP
Promovem la integració de tot el personal de l’escola, alumnes i familiars en totes les activitats que Act’in realitza per a crear un bon ambient, on tothom es sentir a gust.

Filosofia Act’in

La nostra filosofia es basa en proporcionar a totes aquelles persones amb algun tipo d’interès en la dansa o el teatre musical ensenyaments de qualitat a través dels quals assoleixen un bon nivell i es diverteixin.